Ytterdörrar

Är det dags att byta ytterdörr? Vi på Svanhill erbjuder varierande design på våra ytterdörrar som passar alla smaker och hus. Våra dörrar är både tåliga och hållbara samt anpassade för vårt nordiska klimat som vi har i Sverige. Vårt långsiktiga mål är att bli det självklara valet för husbyggare när det är dags att välja fönster och dörrar. Vi på Svanhill tänker även på energibesparingar, en ytterdörr ska stänga ute kylan och behöver därför vara helt tät. Det betyder i slutändan att man sparar mycket el genom att se till att ingen värme läcker ut.

För att få en hållbar och tålig yta är våra ytterdörrar vitmålade och lackade i dubbla skikt av ett 2-komponentsystem. Genom att behandla dörrarna på det här viset, bibehåller dörren sin glans och sin tåliga yta trots skiftande väderlekar och hårda vindar som det nordiska klimatet utsätter oss för. Vi bor i ett avlångt land där vädret skiljer sig mycket, därför har vi tillverkat ytterdörrar som passar husen uppe i Lappland såväl som husen längst ner i Skåne. 

Vårt miljötänk gällande hållbarhet genomsyrar i tillverkningsprocessen utav våra ytterdörrar. Med dagens höga krav på energibesparingar prioriterar vi vårt miljöarbete och arbetar ständigt för att ta fram hållbara och täta produkter. Det ska vara en investering att byta fönster och dörrar då det leder till högre säkerhet hemma samt energibespararingar då värmen inte läcker ut, vilket också gör att man sparar pengar i slutändan. Samtidigt som vi prioriterar design och funktion på våra dörrar, vi har något som passar alla hem.

Vi på Svanhill har något för alla. Hos oss kan du välja dörrar med eller utan dekoration, du kan välja dörrar som glasdetaljer i olika former, du kan även välja om du vill ha ett klassiskt eller ett modernt handtag. Det är du som väljer – vi levererar!

Ytterdörrar

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Våra energieffektiva fönster i aluminium är princip underhållsfria och är tillverkade av högsta...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Fördelar med att välja träfönster: Brett utbud av modeller Behåll den gedina träkänslan Hållbart...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Vårt nordiska klimat kräver att glaspartierna håller tätt för att de ska klara av det väder och...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Niklas Andersson

Niklas Andersson

Fönsterexpert

Telefon: 0523-58500

E-post: niklas@svanhills.se