Vikpartier & skjutdörrar

Har du en altan eller ska du kanske bygga ett uterum som du önskar glasa in? Vi på Svanhill har ett stort utbud när det kommer till vikpartier och skjutdörrar, perfekt för dig som vill ha en smidig väg mellan det inglasade rummet och din trädgård. Våra vikpartier och skjutdörrar är tillverkade med stort fokus på både design och funktionalitet, och inte nog med att det är praktiskt och snyggt så släpper det in maximalt med ljus och förstorar din boyta hemma.

Vårt nordiska klimat kräver att glaspartierna håller tätt för att de ska klara av det väder och vind som vi blir utsatta för i vårt avlånga land under årets gång. När vikpartierna och skjutdörrarna håller tätt minimeras även energiförlusten i form av värme, vilket man som husägare kräver idag. Vi möter dagens miljökrav och använder därför under tillverkningsprocessen beprövade metoder för att leverera täta och säkra glaspartier hem till dig.

Hos oss kan du välja tre typer av glas, det är blästrat, katedral eller cotswold. Vet du inte vilket typ av glas som passar ditt hem bäst, kan du alltid prata med våra experter som hjälper er gällande ert val. När det kommer till storlek på vikpartierna och skjutdörrarna kan du välja mellan två-, tre- eller fyrdelade dörrar, beroende på hur stor yta som ska täckas utav glaspartierna och hur många alternativ du önskar för öppning.

Genom att investera i vikpartier eller skjutdörrar tar du bort gränsen mellan utomhus och inomhus, ni har ett till rum som ni kan nyttja tillsammans med er familj och du får chansen av att njuta utav din trädgård trots att du sitter inomhus.

Du väljer hur du vill att din väg ut till trädgården ska se ut och har ni frågor gällande ert val så kan ni alltid kontakta oss på Svanhill för att få experthjälp. Vi har något som passar alla!

Vikpartier & skjutdörrar
Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Vikparti 3-delat, Trä

Vikparti 3-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä

Skjutdörr 2-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä

Skjutdörr 4-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Våra energieffektiva fönster i aluminium är princip underhållsfria och är tillverkade av högsta...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Fördelar med att välja träfönster: Brett utbud av modeller Behåll den gedina träkänslan Hållbart...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

För att få en hållbar och tålig yta är våra ytterdörrar vitmålade och lackade i dubbla skikt...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Niklas Andersson

Niklas Andersson

Fönsterexpert

Telefon: 0523-58500

E-post: niklas@svanhills.se