Bengt Svanhill driver sedan 2003 byggföretaget Svanhills Bygg och Montage. Vi är 12 st duktiga och kunniga snickare som utför allt från enklare renoveringar till nyproduktion av nyckelfärdiga hus. Vi är ett lokalt företag och håller till i Sotenäs, främst Kungshamn och Smögen.

 

Genom ett nära samarbete med våra kunder, uppfyller vi deras önskemål och idéer för byggprojekten. Vi har många fina projekt bakom oss, titta gärna under fliken ”Projekt” för bilder och inspiration.

 

Utöver fönsterbyten och snickeriarbeten är vi återförsäljare av mycket prisvärda, exklusiva ek- och askgolv.

 

Vi samarbetar med olika köks-, badrums- och garderobtillverkare och kan erbjuda helt måttanpassade möbler.

 

I vår utställningshall mitt på Smögen har vi vårt showroom och kontor. Besöker du oss där får du se flera uppbyggda kök samt en uppsjö av golvprover. Är det skjutdörrar du är ute efter finns även olika varianter av dem att finna här.

 

I lokalen har vi även vår inredningsbutik där vi säljer möbler och inredning. Några av våra samarbetspartners har utställningar hos oss, du hittar mer information om vilka de är under fliken Utställningshall. Du hittar blandare till kök och badrum, fönster och skjutdörrspartier, väggpaneler, belysning och mycket mer i vår lokal.

 

Varmt välkomna att besöka oss!