Träfönster

Svanhill erbjuder ett brett utbud av måttbeställda träfönster som passar alla svenska hem. Oavsett om du söker moderna-, sekelskifts- eller forntida fönster så har vi något för dig. Vi garanterar att våra produkter är tillverkade av högsta kvalitet och att våra hantverkare utför fönsterbyten på ett fackmannamässigt sätt.

Fördelar med att välja träfönster:

  • Brett utbud av modeller
  • Behåll den gedina träkänslan
  • Hållbart och förnyelsebart
  • Stort utbud av tillbehör

Att byta fönster är en stor investering men genom att satsa på hög kvalitet kommer dina fönster att hålla i många år. Våra träfönster tillverkas helt i furu både interiört och exteriört. Vi lägger stor vikt i varje moment under tillverkningsprocessen, med fokus på både funktion, miljö och design. Vi erhåller dessutom en rötskyddsgaranti på 30 år.

Samtliga träfönster håller samma höga standard med 3-glasfönster och en, två eller flera fönsterrutor. Våra fönster finns även att välja som vridfönster, sidohängt och överkantshängt. Önskar du helt unika former kan du beställa våra specialfönster. Våra hantverkare tar fram skräddarsydda lösningar utifrån dina förutsättningar, behov och önskemål.

Vi på Svanhill är dina lokala fönsterleverantör i Sotenäs. Vi har som målsättning att överträffa dina förväntningar och arbetar kontinuerligt för att förbättra vår service, våra produkter och tjänster. Vet du inte vilket typ av fönster du ska välja kan du alltid prata med våra experter som kan hjälpa dig med rekommendationer.  Välkommen att kontakta oss om du funderar på att byta dina träfönster eller har frågor om våra produkter och tjänster. Vi erbjuder något alla!

Träfönster

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Våra energieffektiva fönster i aluminium är princip underhållsfria och är tillverkade av högsta...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Vårt nordiska klimat kräver att glaspartierna håller tätt för att de ska klara av det väder och...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

För att få en hållbar och tålig yta är våra ytterdörrar vitmålade och lackade i dubbla skikt...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Niklas Andersson

Niklas Andersson

Fönsterexpert

Telefon: 0523-58500

E-post: niklas@svanhills.se